Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس تصفیه آب اداره بهره‌برداری شرکت نفت گفت: تنها راه حل برطرف شدن مشکل آب شرب روستای دژسلیمان عوض شدن خط لوله آب است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان گچساران در مورد مشکل آب شرب روستای دژسلیمان جلسه با حمیدی، کارشناس تصفیه آب اداره بهره برداری شرکت نفت برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  بیشتر بخوانید: مشکل آب شرب روستای دژسلیمان تا دهه فجر مرتفع می‌شود آبفای گچساران نسبت به حل مشکل آب شرب دژ‌سلیمان اقدام کند پیگیری وضعیت آب آشامیدنی روستای دژسلیمان از سوی دانشجویان دانشگاه پیام‌نور گچساران + فیلم
حمیدی در این جلسه تصریح کرد: آب دژ سلیمان از تلمبه خانه یا همان تصفیه خانه خیرآباد نشئت می‌گیرد و برای تصفیه مراحل سایکلون (جهت حذف ذرات جامدبزرگ) و آهک زنی (که باعث کاهش سختی موقت می‌شود) به دلیل هزینه بالا قبل از حضور بنده به ناچار حذف شده است و برای تصفیه این آب فقط از زاج سفید (سولفات آلومینیوم)، کلر و فیلتر‌های شنی استفاده می‌شود که نمیتوانند همه املاح را بگیرند وآب سختی بالایی دارد. اما از نظر بهداشتی و میکروبیولوژیکی مشکلی ندارد.
کارشناس تصفیه آب اداره بهره برداری شرکت نفت مطرح کرد: معیار و رنج پذیرش آب آشامیدنی استاندارد سختی۵۰۰تا۷۰۰ است که آب روستای دژ سلیمان در تصفیه خانه ۷۴۰ تا۷۷۰ و حتی تا ۸۱۰ می‌رسد.
وی در ادامه داد: این سختی در محل تصفیه خانه بالاتر از حد مجاز است و قطعا با گذر از این خط لوله فرسوده سختی آب در خانه‌ها خیلی بیشتر از این می‌شود.
در محل تصفیه خانه به این آب به عنوان آب آشامیدنی نگاه نمی‌شود! چه برسد به این که از آن خط لوله فرسوده عبور کند و به خانه روستاییان برسد.
حمیدی در ادامه بیان کرد: این آب با وجود اینکه از نظر میکروبیولوژیکی مشکلی ندارد و بهداشتی است و آرسنیک ندارد، اما سختی آن به حدی است که بدون دستگاه تصفیه کن غیر قابل شرب است و حتی به دلیل سختی بالا و خط لوله فرسوده هزینه استفاده از آب تصفیه کن خیلی بالاست و اهالی روستا مجبور به تعویض مداوم فیلتر‌های دستگاه می‌باشند و حتی این مقدار سختی به ممبران دستگاه تصفیه که قیمت بالاتری دارند صدمه وارد می‌کند.
این کارشناس افزود: کدورت و تیرگی آب در تصفیه خانه نرمال و استاندارد است، اما قطعا در خانه‌ها با گذر از آن خط لوله فرسوده از حالت استاندارد خارج می‌شود.
حمیدی در واکنش به جمله آقای پاد ریس آبفا گچساران که گفته بود «برای رفع مشکل املاح و رنگ آب، باید ۲۰ دقیقه آب را باز بگذارید؟!» اظهار کرد: به دلیل فرسوده بودن خط لوله این مشکل وجود دارد و با توجه به مشکل کمبود آب همچین راهکاری نه، به صرف است و نه مشکل را مرتفع می‌نکند و حتی اگر ده بار آب را باز و بسته کنند هر بار این مشکل وجود دارد.
کارشناس تصفیه آب اداره بهره برداری شرکت نفت تاکید کرد: هرچند که اگر این آب را یک ساعت هم باز بگذاریم شاید رنگ طبیعی به خود بگیرد، اما هیچگونه تاثیری در برطرف شدن املاح آب وجود ندارد و کامل از بین نمی‌رود و تنها راه حل برطرف شدن این معضل عوض شدن خط لوله آب روستای دژسلیمان است.
وی درادامه گفت: آبی که در دژسلیمان برای نوشیدن مورد استفاده واقع می‌شود در شرکت نفت برای آبیاری فضای سبز و تاسیسات نمک زدایی استفاده می‌کنند.
حمیدی تصریح کرد: آب رسانی به روستای دژ سلیمان وظیفه آبفا است و شرکت نفت وظیفه‌ای در قبال آن ندارد.
لازم به ذکر است، پاد، ریس آبفای شهرستان گچساران در جلسه با اعضای شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان گچساران عنوان کرده بود که آب روستای دژسلیمان قابل شرب است و نیاز به دستگاه تصفیه آب ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی آب رسانی خط لوله فرسوده تصفیه خانه دژ سلیمان برطرف شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  تقی پاشایی گفت: با توجه به عمر بالای لوله‌ها و فرسودگی لوله‌های خطوط انتقال مجتمع ۳ روستایی ارسی (ارسی، چشمه، آغبلاغ ولدیان) که دچار ترکیدگی‌های زیاد بود و همچنین گرفتگی لویل‌ها برا اثر رسوب بود، اصلاح آن در دستور کار قرار گرفت.
پاشایی تصریح کرد: اجرای خط انتقال و مخزن ۲۰۰ متر مکعبی توسط امور عشایر انجام و بعد از تحویل پروژه اتصال مخزن به خطوط انتقال از طریق ایستگاه‌های پمپاژ توسط شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی در ۷ نقطه به انجام رسید.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه مخزن قدیمی روستای آغبلاغ ولدیان در کد ارتفاعی مناسبی احداث نشده بود و بالادست روستا همواره با مشکل قطعی آب و افت فشار آب روبرو بودند، با بهره برداری از مخزن این مشکل آب در این روستا نیز رفع شد.
سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی افزود: با اصلاح سایز و عمق لوله گذاری و احداث شیر‌های هوا و تخلیه از قطعی آب شرب در روستا‌های مجتمع ارسی جلوگیری و همچنین وقوع اتفاقات پی در پی در خط انتقال نیز مرتفع شد.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد