Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیر آب و فاضلاب شهرتان کرمان گفت: برای جبران کسری آب، طرح اضطراری تامین آب از محل دشت شهید سلیمانی در حال انجام است که تاکنون هفت حلقه چاه، ۱۱ کیلومتر خط انتقال و ۲۸ کیلومتر خط انتقال برق برای آن انجام شده و پیشرفت فیزیکی پروژه ۳۰ درصد است.

"صمدانی" امروز ششم اردیبهشت ماه در جلسه امور منابع آب شهرستان کرمان با بیان اینکه با وجود تمام تلاش‌ها، وضعیت بارش در سال زراعی جاری پیش‌بینی های ما را به هم زد، اظهار کرد: تاکنون ۱۶ حلقه چاه ایجاد و یا جابه جایی در شهر کرمان داشتیم و در تابستان گذشته به ۲۶ منطقه در شهر کرمان آبرسانی سیار با استفاده از تانکر انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تشریح وضعیت موجود تاسیسات آب شهر کرمان گفت: شهر کرمان دارای ۱۰۷ حلقه چاه، سه قنات و تعداد ۲۷۵ هزار انشعاب است.

صمدانی با اشاره به تنش آبی شهر کرمان تصریح کرد: نیاز آبی شهر کرمان ۳۰۷۹ لیتر بر ثانیه است ولی توان تولید ۱۹۳۴ لیتر بر ثانیه وجود دارد لذا ۱۱۴۵ لیتر بر ثانیه کمبود تولید آب داریم همچنین در سایر شهرهای شهرستان نیز ۲۷۲ لیتر در ثانیه کمبود آب وجود دارد.

وی افزود: برای جبران کسری آب، طرح اضطراری تامین آب از محل دشت شهید سلیمانی در حال انجام است که تاکنون هفت حلقه چاه، ۱۱ کیلومتر خط انتقال و ۲۸ کیلومتر خط انتقال برق برای آن انجام شده و پیشرفت فیزیکی پروژه ۳۰ درصد است.

صمدانی بیان کرد: برای تکمیل این پروژه ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است همچنین طرح اضطراری تامین آب از دشت‌های جوپار و حسین‌آباد نیز تا کنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌ است.

مدیر آب و فاضلاب شهرستان کرمان با اشاره به وضعیت تامین آب روستاهای شهرستان گفت: ۴۶۲ روستای بالای 20 خانوار در شهرستان کرمان وجود دارد که ۱۲۴ روستا دارای شبکه آبرسانی و ۲۸ روستا فاقد شبکه هستند.

وی افزود: در روستاهای زیر 20 خانوار ۴۳ روستا دارای شبکه آب‌رسانی هستند و ۲۵۵ روستا فاقد آب هستند.

صمدانی تصریح کرد: از مجموعِ ۱۶۷ روستایی که تحت پوشش شبکه آبرسانی هستند ۱۲ روستا به‌صورت خودگردان و ۵۵ روستا نیز آب‌رسانی سیار دارند.

مدیر آب فاضلاب شهرستان کرمان بزرگ‌ترین چالش شهرستان را پیدا کردن منابع آبی دانست و گفت: شهرها و روستاهای تابعه شهرستان کرمان آب شرب خود را از ۷۷ حلقه چاه و ۲۶ چشمه و قنات تامین می کنند و در مجموع 58 هزار و 156 فقره انشعاب دارند.

وی با بیان کمبود آب در شهرها و روستاهای شهرستان کرمان اظهار کرد: بخش شهداد و روستاهای اطراف آن ۵۴ لیتر بر ثانیه کمبود آب دارند و ۹۵ میلیارد ریال برای جبران کمبود آب و حفر چاه و ... نیاز است.

وی افزود: در بخش راین و روستاهای اطراف ۱۶ لیتر بر ثانیه کمبود آب و ۴۵ میلیارد ریال نیاز است. بخش چترود ۵۲ لیتر بر ثانیه کمبود آب دارد و برای رفع مشکلات ۱۱۸ میلیارد نیاز است.

صمدانی تصریح کرد: برای آبرسانی سیار در بخش شهری شهرستان کرمان ۱۳ تانکر و در بخش روستایی چهار تانکر و مبلغ 18 میلیارد ریال نیاز است.

بنابراین گزارش، "علی بابایی" فرماندار کرمان نیز در این جلسه با اشاره به کاهش بارندگی در سال زراعی جاری اظهار کرد: میزان بارندگی در سال گذشته بسیار پایین بوده و با توجه به در پیش بودن تابستان و گرمی هوا برای تامین آب شهرستان کرمان دچار مشکل خواهیم شد.

وی ضمن اشاره به کمبود آب شهر کرمان در تابستان سال گذشته افزود: شرایط آبی در تابستانِ پیش رو سخت تر خواهد بود لذا لزوم مدیریت مصرف و صرفه جویی در استفاده از آب امری ضروریست که باید مدنظر همگان باشد.

"محمد طاهری" مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه بیشترِ منابع آبی استان از چاه‌ها تأمین می شود، گفت: آب تعداد زیادی از استان ها علاوه بر منابع زیرزمینی از آب‌های سطحی تامین می‌شود ولی کرمان از این منابع محروم است و همین موجب تشدید بحران آب دراستان می شود.

وی افزود: امسال بارش‌ها بسیار کم بوده ضمن آنکه پیش‌بینی ها از تابستانی گرم خبر می دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تنش آبی تابستان لیتر بر ثانیه کمبود کیلومتر خط انتقال ثانیه کمبود آب شهرستان کرمان میلیارد ریال طرح اضطراری شهر کرمان حلقه چاه تامین آب آب شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۳۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) رودخانه دز طغیان کرد

در پی بارش‌های اخیر سیل آسا در استان خوزستان و شهرستان دزفول باعث افزایش دبی رودخانه دز شد.

علیرضا خردمند فرماندار ویژه شهرستان دزفول در گفتگو با خبرنگاران در دزفول با بیان اینکه با توجه به تکمیل شدن ظرفیت سد دز، دبی خروجی سد به ۶۰۰ متر مکعب در ثانیه رسید، اظهار داشت: افزوده شدن آورد ۲۰۰ مترمکعب در ثانیه آب در مسیر عبوری پایین دست سد دز، دبی عبوری از رودخانه دز در محدوده دزفول به ۸۰۰ متر مکعب بر ثانیه خواهد رسید.

فرماندار ویژه دزفول گفت: دستور تعطیلی بوستان‌های ساحلی این شهر صادر و عملیات تخلیه خودرو‌ها از این بوستان‌ها نیز آغاز شده است.

وی از شهروندان خواست از نزدیک شدن به بستر رودخانه دز و حضور در پارک‌های ساحلی تا عادی شدن شرایط به طور جدی خودداری کنند.

فرماندار ویژه دزفول گفت: شرایط سد دز و دبی خروجی این سد به طور مستمر از طریق سازمان آب و برق خوزستان رصد و متناسب با آن تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

۱۷۵ میلیمتر بارندگی طی روز‌های پنجشنبه و جمعه در شهرستان دزفول موجب آبگرفتگی شدید معابر و خسارت به زیرساخت‌های کشاورزی و عمرانی شهرستان دزفول شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • (ویدئو) رودخانه دز طغیان کرد
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • کشف بیش از ۲۷ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هندیجان
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • کشف بیش از ۲۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در هندیجان