Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به کاهش بارندگی‌ها و آورد رودخانه‌ها گفت: در فصل پیش رو شرایط سختی در حوزه مصرف آب داریم و امیدوارم بتوانیم کیفیت آب شرب را در سطح مطلوب نگهداریم و کمیت آب را در روستاها و شهرها حفظ کنیم.

فاضل عبیات در پایان نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان که امروز (۱۲ اردیبهشت‌ماه) با موضوع خشکسالی و تنش آبی برگزار شد، اظهار کرد: جلسات متعددی در خصوص وضعیت بارندگی و آورد رودخانه‌ها و برنامه‌ریزی به منظور کشت تابستانه و دیگر مصارف برگزار شد و بنابراین این جلسه با حضور اعضای شورای کشاورزی و ستاد مدیریت بحران برگزار و تصمیمات مهمی در زمینه کشت تابستانه اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: وضعیت بارندگی در سال آبی جاری مناسب نبوده و میزان بارش نسبت به سال‌های نرمال، ۳۵ درصد کمتر بوده است. آورد آب از ابتدای مهرماه تاکنون نیز حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است.

عبیات ادامه داد: برخلاف پیش‌بینی‌ها، در فروردین‌ماه امسال نسبت به ماه‌های فروردین در سال‌های گذشته و وضعیت نرمال، در رودخانه‌های کارون، دز و کرخه ۶۷ درصد کاهش آورد داشته‌ایم بنابراین با سال خشکی روبه‌رو هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: برای اینکه کشاورزان کشت تابستانه داشته باشند، البته کشت‌های مجازی که اعلام خواهد شد، تلاش‌های زیادی انجام شده است و استاندار خوزستان تاکید کرده است که باید از آب‌های کم موجود در پشت سدها حداکثر استفاده شود.

وی بیان کرد: در فصل پیش رو شرایط سختی در حوزه مصرف آب داریم و امیدواریم بتوانیم کیفیت آب شرب را در سطح مطلوب نگه داریم و کمیت آب را در روستاها و شهرها حفظ کنیم.

عبیات افزود: امیدواریم حداقل کشت برای اشتغال و معیشت کشاورزان و همچنین مصارف محیط زیستی را داشته باشیم. مصوبات خوبی در این راستا اتخاذ و نسبت به تصمیمات قبلی، سهم بیشتری به کشاورزی اختصاص داده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان مدیریت بحران كمبود آب تنش آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت

سنجش کیفیت هوا، امروز (شنبه) با قرار گرفتن روی شاخص ۶۰ در وضعیت هوای پاک (سبز) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوای اصفهان امروز _شنبه، پانزدهم اردیبهشت_ در ساعات منتهی به صبح با قرار گرفتن روی شاخص ۴۳ در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه احمدآباد با شاخص ۶۸ و خرازی با شاخص ۶۹ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

امروز همچنین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا متعلق به شهرداری اصفهان در خیابان انقلاب با شاخص ۵۲، زینبیه با شاخص ۵۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های رهنان با شاخص ۴۹، کاوه با شاخص ۳۴، خیابان ۲۵ آبان با شاخص ۳۰، فیض با شاخص ۳۳، کردآباد با شاخص ۴۴، میرزاطاهر با شاخص ۲۵، ولدان با شاخص ۴۴، پارک زمزم با شاخص ۳۸، سپاهان شهر با شاخص ۳۸، فرشادی با شاخص ۳۳، فیض با شاخص ۳۳ و دانشگاه صنعتی با شاخص ۴۳ پاک (سبز) قرار دارد.

در حال حاضر تنها ایستگاه‌های فعال در زمینه نشانگر شاخص کیفیت هوا در استان اصفهان به‌جز شهر اصفهان، ایستگاه‌های زرین‌شهر، قهجاورستان، سجزی، کاشان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد، مبارکه و شاهین‌شهر است که شاخص کیفی هوا در موقعیت زرین شهر با شاخص ۶۵، سجزی با شاخص ۷۷، قهجاورستان با شاخص ۵۴، کاشان با شاخص ۵۲، نجف آباد با شاخص ۶۶ سالم (زرد)، مبارکه با شاخص ۲۹، خمینی‌شهر با شاخص ۱۶، شاهین‌شهر با شاخص ۳۵ در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد. ایستگاه‌های استانداری اصفهان، پروین، رودکی، جی، میثاق، خواجو، باغ غدیر و شهر دولت‌آباد فعال نیست.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

شاخص کیفی هوا (Air Quality Index) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا همچون مونوکسید کربن، دی‌اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن‌دار، ازن و ذرات معلق (ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف دارد، به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 750429

دیگر خبرها

  • هوای شهر ری بسیار ناسالم شد
  • سپاهان - استقلال خوزستان؛ مورایس در لبه پرتگاه به پورموسوی رسید | پیش بازی
  • وضعیت هوای پایتخت امروز چطور است؟
  • آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت
  • آلگری: مقابل رم عصبانی بازی سختی داریم
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • هوای تهران پاک شد
  • هوای پاک مهمان ۳ شهر خراسان جنوبی
  • امیری در تلاش برای جانشینی عالیشاه در قائمشهر