Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر بابالو عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز و رییس هیات مدیره یک شرکت دانش بنیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: این سامانه تصفیه آب دو مرحله ای برای مصارف خانگی تولید شده و قابل کاربرد در شرایطی است که آب دارای شوری یا سختی زیاد نباشد.

وی با بیان اینکه دغدغه ما در تصفیه آب شرب، بارمیکروبی و کدورت است گفت: ما در شرکت خود با تولید این سامانه نانویی این دغدغه را حل کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با اتصال فیلترهای نانومتری دستگاه به شیر آب ورودی، آب خروجی کاملا عاری از هرگونه آلودگی میکروبی به دست می آید.

بابالو یادآور شد: در حال حاضر دستگاه های تصفیه آب با قیمت های بالا وجود دارد اما این سامانه دو مرحله ای با مبلغ پایین در اختیار خانواده ها قرار می گیرد.

وی گفت: فیلتر سرامیکی که در ابعاد نانومتری این آلودگی ها و بارمیکروبی را می گیرد، هر چند وقت یکبار می تواند از محفظه خارج و در زیر شیر آب شسته شود  و دوباره مورد استفاده قرار گیرد و سال ها قابل استفاده باشد بدون اینکه بخواهیم فیلتر آن را تعویض کنیم.

این فناور با اشاره به اینکه عمر مفید این فیلتر ۵ سال گارانتی می شود، افزود: متاسفانه ما موادی که پشت فیلترها جمع می شود را در آب شرب مصرفی خود نمی بینیم و فکر می کنیم آب شفافی داریم در صورتی که به این شکل نیست.

وی تاکید کرد: در این سامانه یک فیلتر کربنی و یک غشای سرامیکی تعبیه شده است، فیلتر کربنی برای از بین بردن بو یا طعم آب در مناطق خاص است و فیلتر سرامیکی تمام آلودگی میکروبی ممکن را از آب می گیرد.

وی اظهار داشت: دستگاه های موجود در کشور برای آب تهران که شوری و سختی ندارد از دستگاه دارای فیلتر RO یا اسکزمعکوس استفاده می کنند، در صورتی که اصلا نیازی به این امر نداریم، اگر کسی آب تصفیه شده RO را به مدت طولانی بخورد، عوارض خاصی پیدا می کند. بدن ما یک سری املاح مفید نیاز دارد، زمانی ما RO را استفاده می کنیم که سختی و شوری آب بالا باشد، در شرایطی که سختی آب استاندارد است یعنی در حد ۲۰۰، ۲۵۰ یا زیر ۲۰۰ است، نیاز به این تصفیه ها نیست.

بابالو گفت: در حال حاضر این محصول تجاری سازی شده و در بازار وجود دارد، همچنین محصولات این شرکت به خارج از کشور نیز صادر می شود، در حال حاضر غشای صنعتی این شرکت به کشور چین در حال صادرات است.

برچسب‌ها فناوری نانو دانش‎ بنیان ‎ها تصفیه آب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فناوری نانو دانش بنیان ها تصفیه آب فناوری نانو دانش بنیان ها تصفیه آب اخبار کنکور تصفیه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور / موج جدید بارش‌ها کدام مناطق را در برمی‌گیرد؟
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • فعالیت سامانه بارشی از دوشنبه همه مناطق استان را دربرمی گیرد
  • ورود باربی به دنیای ابرقهرمانانه
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • بارش باران نقاط مختلف استان زنجان را فرا می گیرد
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام از زالو
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد