Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون بهداشت به لزوم ایجاد شبکه ملی آب اشاره کرد و گفت: شما یزدی ها پیشتاز مقاومت در برابر سختی‌ها هستید.

«سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی» پنجشنبه شب در نشست با فعالان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی یزد، مسئله آب را مسئله امروز کل فلات ایران دانست و ابراز کرد: متاسفانه جمعیت ما از مناطقی که تنش آبی نیز ندارند به دلیل توجه نکردن به زیرساخت‌های اشتغال و امکانات آنان، به مناطقی که تنش آبی دارند مهاجرت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همزیستی سه هزار ساله یزدی‌ها با کم آبی، گفت: باید شبکه ملی آب در کشور مانند شبکه گاز و برق ایجاد شود تا بتوان مدیریت بهتری روی این موضوع صورت گیرد، البته در موضوع آب یزد باید طرح‌هایی تعریف شود که منافع استانها تامین شود نه اینکه بین مردم دو استان دعوا ایجاد کنیم.

نائب رئیس سابق مجلس اضافه کرد: در یزد که دچار کمبود آب است و منابع آب شور در حال نابودی منابع آب شیرین است، شرکت های دانش بنیان می توانند با هزینه‌ای کمتر از هزینه خط لوله آب، آب را لب شور کرده و در اختیار صنایع قرار دهند.

وی با اشاره به این که متاسفانه وزارت خانه‌های مختلف جزیره ای عمل می کنند، اظهار کرد: لازمه حل این مشکل تغییر نگاه مدل حکمرانی در کشور است.

وی با بیان اینکه ملت ایران سختکوشی را از یزدی ها یاد گرفته و حتی در کشورهایی مثل پاکستان و هند حضور یزدی‌ها احساس می شود، گفت: شما یزدی ها پیشتاز مقاومت در برابر سختی‌ها هستید.

قاضی زاده افزود: متاسفانه امروز چرخ کشور به گل نشسته و در حال حاضر کمتر از ۴۰درصد ظرفیت صنعتی در حال فعالیت است که امیدواریم با دولت جدید در کنار مجلس و جریان جوان انقلابی که در کشور به راه افتاده  شاهد تحولات خوبی در حوزه های مختلف باشیم.

وی تصریح کرد: البته زمانی کشور پویا می شود که هدف مشترک و مشخص وجود داشته باشد و کسانی که مسئولیت هماهنگ سازی بخش‌های مختلف را برعهده دارند باید آن را در یک جهت هدایت کنند.

نماینده مردم مشهد در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه متاسفانه وزارت خانه‌های مختلف جزیره ای عمل می‌کنند، تصریح کرد: لازمه حل این مشکل تغییر نگاه مدل حکمرانی است.

وی تصریح کرد: امروز امکانات زیادی در کشور داریم به گونه ای که  ۱۰درصد منابع جهان به نسبت جمعیت در اختیار ماست که ضروری است در همه ابعاد از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه علت مشکلات متعدد کشور ناشی از توسعه زیرساخت ها نیست، گفت: تجربه نشان می‌دهد کشورهای پیشرفته که چهش مناسبی داشتند، به دلیل اصلاح ساختاری با هدف گذاری درست و عزم ملی به این مهم دست یافتند.

قاضی زاده با اشاره به سخنانش در مناظره‌های انتخاباتی تصریح کرد: برنامه‌هایی که در دوران انتخابات به آن اشاره کردم حاصل سه سال تحقیق و بررسی بود.

وی افزود: متاسفانه امروز دولت‌ها طرح پایه عمل می‌کنند یعنی دولت‌هایی هستند که طرح‌ها را بر اساس بحران تعریف می کنند.

به گفته این نماینده مجلس، این مدل حکمرانی ما  که همه چیز دست دولت باشد و مردم هم پیمانکاران او باشند.

نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی وجود بازار سیاه گسترده در کشور را ناشی از فرار از چنگال دولت دانست و ابراز داشت:  متاسفانه علی رغم شعارهایی که در خصوص اقتصاد مردمی داده می‌شود اما بازهم برای مردم فکر میکنیم و تصمیم میگیرم بنابراین باید نظام اداری کشور و مدل حکمرانی اصلاح شود و نیازمند تغییر نگاه در این عرصه هستیم.

عضو کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس با اشاره به حضور با شکوه مردم در انتخابات اخیر اظهار کرد: مردم در برخی کشورها کاری به سیاست ندارند اما در کشور ما اگر تعدادی در انتخابات شرکت نمی کنند به معنای بی‌تفاوتی نیست بلکه قهر مردم به معنای رساندن پیام به دولتمردان برای رفع مشکلات است.

وی به لزوم توجه به آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: این وزارتخانه بزرگترین کارخانه تولید کننده کشور بوده و در حقیقت اصلاح این دستگاه باید از فلسفه تعلیم و تربیت شروع کند.

به گفته این نماینده مجلس، طرح تحول از این زاویه ناقص بوده چرا که مبانی و راهکارها با هم همخوانی ندارد و نیازمند اصلاح است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه حوزه سلامت را یک حوزه زیرساختی برشمرد و ابراز کرد: متاسفانه دو حوزه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش  در چشم دولت‌ها دو وزارتخانه مصرفی نگاه می‌شود، در حالی که چنین چیزی نیست و کرونا به خوبی نشان داد که نباید از حوزه سلامت غفلت شود.

وی با اشاره به اینکه تولید ثروت باید در خلق دانش باشد نه نیروی کار اظهار کرد: البته تولید ثروت با خلق دانش در حال حاضر مزیت نسبی ماست اما همه اقتصاد کشور باید دانش بنیان باشد و در مرز فناوری حرکت کند.

قاضی زاده در پایان تصریح کرد: باید از وارد کننده فناوری به تولیدکننده تبدیل شویم و کشورهای همسایه از تولیدات ما مصرف کنند که البته طرحی در این زمینه تهیه شده با عنوان «ایران بزرگ اقتصادی» و به دولت جدید ارائه دادیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی قاضی زاده هاشمی يزد مدل حکمرانی قاضی زاده یزدی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۷۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه

ایسنا/اردبیل مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل به ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه تاکید کرد.

کلام‌الله صفری ۱۶ اردیبهشت در گفت‌وگو با ایسنا به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم تاکید کرد و گفت: ضروری است جایگاه معلم در جامعه تقویت شود و نگرش مردم به معلم، باید نگرش نسبت به انبیا باشد.

وی به ایجاد انگیزه در معلمان برای ارائه خدمات مطلوب به دانش‌آموزان تاکید کرد و افزود: ۱۸ هزار و ۵۰۰ معلم در استان داریم و برای انتخاب معلم نمونه، ۶ هزار و ۱۹۸ مشارکت کردند و با ارزیابی انجام گرفته ۸۰۵ نفر به مرحله منطقه‌ای و در ادامه نفر۵۹ به مرحله استانی راه یافتند و نهایتا ۴ نفر انتخاب و به مرحله کشوری راه یافتند.

صفری همچنین از میان مدیران و معاونان و مربیان بهداشت نیز نهایتا ۵ نفر به مرحله کشوری راه یافتند، افزود: تولید محتوای آموزشی، نحوه تدریس، شیوه استفاده از فناوری، ارائه طرح درس، مقبولیت، سابقه بالای ۱۰ سال، اظهارنظر شورای مدرسه، اجرای برنامه‌های فرهنگی و تفریحی برای دانش‌آموزان و غیره از معیارهای انتخاب معلم نمونه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به تحقق منویات مقام معظم رهبری و نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل در حوزه آموزش و پرورش طی یک سال گذشته، ادامه داد: پخش زنده برنامه سلام معلم توسط صدا و سیمای مرکز اردبیل از اقدامات برجسته این حوزه است.

وی به راه‌اندازی پویش‌های مختلف در ایام هفته بزرگداشت مقام معلم در سطح استان، تصریح کرد: در سطح استان ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه فعال است که در هفته معلم امسال زنگ سپاس در همه مدارس استان با حضور مقامات استانی به صدا درآمد.

صفری تجدید پیمان با شهدای دانش‌آموز، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، دیدار با معلمان پیشکسوت، حضور مسئولان در شورای دبیران، راه‌اندازی قرارگاه جهادی فرهنگیان در خیابان معلم اردبیل، ایجاد یادمان شهدای فرهنگیان و دانش‌آموزان، شناسایی معلمان شاخص، کارآمد و سرآمد استان برای حضور دورهمی در صدا و سیما، ایجاد نمایشگاه از دستاوردهای آموزش و پرورش، برگزاری جشن پیوند مسجد و مدرسه، دومین جشنواره معلم خلاق ایل عشایر، شب شعر و غیره از جمله اقدامات و فعالیت‌های اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است