Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه خروج آب از کشور ایران را تکذیب می‌کنیم، گفت: نیاز آبی خوزستان در شرایط فعلی به سختی تامین می‌شود و آب به سختی به شهرهای هدف می‌رسد و مباحث مطرح‌شده در بحث انتقال آب از خوزستان به کشورهای همسایه اصلا درست نیست.

صابر علیدادی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص کلیپ منتشرشده در شبکه‌های مجازی که در آن به انتقال آب شرب از خوزستان به کشورهای عراق و کویت اشاره می‌شود، اظهار کرد: برخی از افراد که اطلاعات درستی در اختیار ندارند، با مقاصد نامعلوم، اقدام به انتشار کلیپ‌های نادرستی می‌کنند که اصلا صحت ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این افراد در یک شب تاریک با حضور روی خطوط طرح آبرسانی غدیر که به شهرهای آبادان، خرمشهر، سوسنگرد و شادگان آبرسانی می‌کنند، این خطوط را به عنوان خطوط انتقال آب خوزستان به کشورهای عراق و کویت معرفی می‌کنند که ما این موضوع را قویا تکذیب می‌کنیم.

معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان گفت: خطوط انتقال آبرسانی طرح غدیر در دو فاز اجرایی شده‌اند تا نیاز آبی شهرهای هدف را در خوزستان برطرف کنند و عنوان کردن چنین مسایلی در بحث انتقال آب شرب از خوزستان به هیچ کشوری صحت ندارد.

علیدادی با بیان اینکه خروج آب از کشور ایران را تکذیب می‌کنیم، عنوان کرد: نیاز آبی خوزستان در شرایط فعلی به سختی تامین می‌شود و آب به سختی به شهرهای هدف می‌رسد و مباحث مطرح شده در بحث انتقال آب از خوزستان به کشورهای همسایه اصلا درست نیست.

وی افزود: آب سرمایه ملی برای مردم است و سازمان آب و برق خوزستان نیز به این مساله اهتمام دارد و اجازه نخواهد داد حتی یک لیتر از این آب هدر برود.

معاون آبرسانی سازمان آب و برق خوزستان در پایان گفت: مردم خوزستان نگران خروج آب از استان نباشند زیرا این مساله یک مساله کاملا نادرست است.

به گزارش ایسنا، در روزهای اخیر کلیپی در فضای مجازی منتشر شده که عده‌ای با حضور روی خطوط انتقال آب عنوان می‌کنند که آب خوزستان از این لوله‌ها، به کشورهای عراق و کویت منتقل می‌شود که سازمان آب و برق خوزستان این مساله را قویا تکذیب کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح انتقال آب بحران کم آبی كمبود آب استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان سازمان آب و برق خوزستان سازمان آب و برق خوزستان خوزستان به کشورهای عراق و کویت انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۷۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید نبی پور ظهر امروز یکشنبه در بازدید از یکی از مراکز خرید گندم در شهرستان حمیدیه با بیان اینکه امسال ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع خوزستان زیر کشت گندم رفت، به ورود سامانه بارشی در مرحله برداشت گندم به استان اشاره کرد و افزود: ۸۶۴ هزار تن گندم از مزارع استان پیش از آغاز بارش‌ها برداشت شده بود که از این میزان ۵۶۰ هزار تن گندم در مراکز خرید روباز انبار و بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم به سیلوها منتقل شده بود.

نبی پور اضافه کرد: با توجه به هشدارهایی که صادر شده بود، جلسه‌های متعددی با ارگان‌های مربوطه از جمله استانداری، جهاد کشاورزی، اداره کل غله و بازرگانی، تعاون روستایی برگزار شد و با همکاری گمرک نیز کامیون‌های حمل کالا به سمت حمل محصول گندم برای انتقال از مراکز روباز به مراکز مسقف سوق داده شد.

وی با بیان اینکه در کمتر از یک هفته ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف استان خوزستان انتقال داده شد، تصریح کرد: مرکز خرید حمیدیه یکی از مراکز مهمی است که حدود ۱۶ هزار تن گندم در آن انبار شده است؛ همچنین کمتر از ۵ درصد از گندم‌های خریداری شده در مراکز خرید روباز باقی مانده که در مدت امروز تا فردا به مراکز مسقف انتقال داده خواهد شد.

وی ادامه داد: در طول سه روز بارندگی با استفاده از پوشش‌های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این رو مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.

نبی پور افزود: به حدود ۱۰۰ هزار هکتار از مزارعی که برداشت گندم در آنها صورت نگرفته بود، خسارت بین ۲۰ تا ۷۰ درصدی با میانگین ۴۰ درصد ناشی از ناشی از تگرگ، آب‌گرفتگی و… وارد شده است.

وی تصریح کرد: در روزهای آینده برآورد خسارات مزارع برداشت نشده که ۵۰ درصد از کل مزارع گندم را تشکیل می‌دهد، انجام خواهد شد.

نبی پور اظهار کرد: حدود ۲ هزار و ۸۰۰ کمباین در سال جاری برای برداشت محصول گندم در خوزستان به کار گرفته شد که این میزان در سال گذشته ۲ هزار و۲۰۰ دستگاه بود؛ همچنین سرعت برداشت نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد بیشتر بود که در نتیجه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵۰ هزار تن محصول بیشتر برداشت شده است.

کد خبر 6097334

دیگر خبرها

  • سپاهان - استقلال خوزستان؛ مورایس در لبه پرتگاه به پورموسوی رسید | پیش بازی
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • توضیحی برای وضعیت افتضاح بارسا پیدا نمی‌کنم
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • ۶ پیشنهاد ایران به سران کشورهای اسلامی در خصوص رژیم اشغالگر
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • ماجرای کلیپ جنجالی یک عروس ۱۴ساله
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • افزایش ۸ برابری اعتبارات طرح آبرسانی به کلاله