Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن حقیقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اجرای طرح انتقال آب از سد ماملو تا حسن آباد فشافویه، اظهار داشت: براساس این طرح سالانه ۱۰ میلیون متر مکعب آب برای شهرها و جنوب استان تهران اختصاص یافته که سهم هر شهر و روستا در مسیر این طرح مشخص شده است.

وی افزود: همچنین مراکز نظامی و حوزه دامداری نیز در مسیر این طرح از آب سد ماملو سهمیه دارند که با مخلوط آب موجودشان شرایط این مایع حیات بهتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول تاکید کرد: به هر میزان که به سمت استفاده کمتر از آبهای زیرزمینی برویم کیفیت آب توزیعی برای آشامیدن در شبکه بهتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران - شهرری با بیان اینکه کیفیت آب خط قرمز ما است، خاطرنشان کرد: آب تولیدی از چاه های آب زیرزمینی و سدها وارد تسویه خانه می شود که محیط بسته است که تا توزیع برای مصرف کنندگان جای نفوذی ندارد.

وی ادامه داد: تیم های آزمایشگاهی شرکت آب و فاضلاب در نقاط مختلف روزانه از شبکه توزیع آب برداشت و متناسب با استاندارهای موجود نمونه برداری می کنند.

این مسئول با اشاره به برنامه جامع ایمنی آب گفت: طبق این برنامه و براساس دستورالعمل های مصوب، از چاههای آب و ورودی و خروجی محزن نمونه برداری و آزمایش می شود که مشکل کیفی که باعث نگرانی شود تاکنون نداشته ایم، چنانچه در برخی پارامترها تغییری حاصل شود منشاء مشکل شناسایی و به سرعت توسط نیروهای این سازمان برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه بحث میکروبی بودن آب آشامیدنی به خاطر کلرزنی منتفی است، یادآور شد: به طور جدی دنبال استانداردسازی و ساماندهی شبکه های آب آشامیدنی روستاها و شهرهای جنوب تهران هستیم.

حقیقی افزود:  تبخیر آب در مخازن یکی از چالشهای جدی شرکت آب و فاضلاب در حوزه توزیع آب آشامیدنی است که باید متخصصان و مجامع دانشگاهی در این حوزه ورود و مطالعه کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران - شهرری یادآور شد: استفاده از اتصالات استاندارد در شبکه توزیع آب آشامیدنی نشتی را کم می کند اما بهره گیری از فناوری های نوین در این حوزه به سرمایه گذاری و زمان نیاز دارد که اگر چه این موضوع در دست انجام است ولی با افزایش زمان و هزینه ها؛ فرسودگی شبکه هم افزایش می یابد.

به گزارش ایرنا، عملیات ساختمانی سد ماملو در سال ۱۳۷۹ آغاز و آبگیری اولیه سد در دی ماه  ۱۳۸۶ انجام شد، این سد روی رودخانه جاجرود در محل تلاقی رودخانه دماوند با رودخانه جاجرود احداث شده و مساحت حوضه آبریز آن، یک هزار و ۷۵۰ کیلومتر مربع است.

سد ماملو با هدف بهره گیری از ظرفیت حوضه آبریز رودخانه جاجرود و دماوند، مهار سیلاب های حوضه های آبریز، تامین بخشی از آب آشامیدنی جنوب تهران و شهرهای مسیر از جمله ورامین، پیشوا، قرچک و پاکدشت و تامین بخشی از آب مورد نیاز صنعت احداث شده است.

به گزارش ایرنا، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در قالب ۲۶۰ هزار مشترک آب و ۲۰۰ هزار مشترک فاضلاب زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران هستند.

شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران- ری، بخش آفتاب شهرستان تهران، مناطق شهرداری ۱۵، ۱۶، ۱۷، ۱۹ و ۲۰ را زیر پوشش دارد.

برچسب‌ها شهرستان ری شرکت آب و فاضلاب کشور آب آشامیدنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری شرکت آب و فاضلاب کشور آب آشامیدنی شهرستان ری شرکت آب و فاضلاب کشور آب آشامیدنی شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران آب آشامیدنی سد ماملو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترمیم خط انتقال آب ۲۰۰ خانوار روستای دشت اکبر دهلران

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از وصل شدن خط انتقال آب روستای "دشت اکبر" دهلران که به اثر سیل تخریب شده بود خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، محمد محمدی  ‌با بیان اینکه با تلاش جهادی ترمیم خط انتقال آب 200 خانوار روستای "دشت اکبر" دهلران وصل شد، اظهار داشت:طی عملیات جهادی در مدت زمان 6 ساعت محل آسیب دیده خط انتقال آب به طول100 متر تعویض و مرمت شد.

مدیرکل آب و فاضلاب ایلام تصریح کرد:آب روستای "دشت اکبر" پس از چند ساعت قطعی،دوباره وصل و وارد مدار بهره برداری شد.

محمدی با تاکید بر حضور به موقع اکیپ های اجرایی و عوامل فنی آبفای دهلران پس از اخذ گزارش،خاطر نشان کرد:این عوامل با امکانات و ماشین‌آلات لازم در محل حادثه حضور یافته و اقدامات فنی لازم برای ترمیم و مرمت خط لوله آبرسانی روستای فوق انجام شد.

وی در پایان با تقدیر از تلاش همکاران آبفای دهلران،گفت: همچنین از همکاری موثر شهرداری و اداره توزیع برق دهلران نیز کمال تشکر را داریم.

به گزارش تسنیم، دشت اکبر روستایی در دهستان نهرعنبر بخش موسیان از توابع شهرستان مرزی دهلران است.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • بیش از ۱۱ کیلومتر از خط انتقال آب آشامیدنی شهر کرمان شستشوشد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • ترمیم خط انتقال آب ۲۰۰ خانوار روستای دشت اکبر دهلران
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • خط آب روستای «دشت‌اکبر» متصل شد