Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، محمد طاهری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان صبح امروز در نشست خبری به مناسبت هفته صرفه‌جویی در مصرف آب که از یکم تیرماه آغاز می‌شود، اظهار کرد: امسال با توجه به وضع بارندگی‌ها، منابع آبی استان سمنان دستخوش کمبودهای متعددی شده است که باید به آن توجه کرد.

وی افزود: حدود ۴۳ درصد کاهش بارش‌ها نسبت به سال‌ گذشته در استان سمنان ثبت شده است و سال قبل نیز نسبت به سال‌های قبل از آن، شاهد این کاهش بارندگی‌ها بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: منابع ذخیره برفی به حداقل خود در استان سمنان رسیده؛ چشمه روزیه پارسال در پایان خردادماه، حدود ۵۰۰ لیتر بر ثانیه آبدهی داشت که آبدهی این چشمه هم‌اکنون به ۳۵۰ لیتر بر ثانیه کاهش یافته است.

طاهری با بیان اینکه مسأله کمبود آب در روستاهای استان سمنان بحرانی‌تر است، گفت: به میزان ۵۰ تا ۷۰ درصد کاهش آبدهی را در منابع آب‌های روستاهای استان سمنان شاهد بوده‌ایم و منابع آب روستاها با تنش جدی مواجه شده است.

وی ادامه داد: سال گذشته به ۵۱ روستا در استان سمنان با تانکر آب‌رسانی شد که با اجرای پروژه‌های آب‌رسانی و تأمین آب از منابع زیرزمینی، این تعداد به ۴۱ روستا کاهش یافت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان افزود: گرچه منابع آب‌های سطحی و چشمه‌سارها کاهش آبدهی داشته است؛ اما تلاش کردیم تا آب‌رسانی با تانکر به روستاها را کاهش دهیم و ۱۰ روستا از این برنامه خارج شده است.

طاهری اضافه کرد: با توجه به اوج مصرف آب، احتمال می‌دهیم که دوباره به آبرسانی با تانکر به همان 51 روستا به علت کاهش منابع آبی موجود بازگردیم.

وی گفت: مانوری توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزارت نیرو در زمینه مدیریت مصرف آب در هفته صرفه‌جویی در مصرف آب در استان سمنان اجرا می‌شود تا به‌واسطه آن، اعلام کنیم که موضوع مدیریت مصرف آب باید دغدغه‌ای همگانی شود و از رسانه‌ها نیز می‌خواهیم تا اهمیت صرفه‌جویی را به اطلاع مردم برسانند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان بیان کرد: تابستان سختی را پیش رو خواهیم داشت و راهکار مهم در این زمینه، همراهی مردم و کاهش مصرف آب است.

طاهری گفت: با ۲۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف آب توسط مردم، می‌توانیم از تابستان امسال نیز عبور کنیم و باید راهکارها و روش‌های صرفه‌جویی در مصرف آب به طرق مختلف به مردم آموزش داده شود.

وی ادامه داد: گرچه حوزه آشامیدنی، ۶ تا هفت درصد کل مصرف استان سمنان را به خود اختصاص می‌دهد؛ اما به لحاظ استانداردهای خاصی که دارد، اهمیت آن بیش از سایر منابع است و باید صرفه‌جویی در مصرف آب همواره رعایت شود.

انتهای پیام/2249/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمبود آب آب شرکت آب و فاضلاب استان سمنان کمبود آب در سمنان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان صرفه جویی در مصرف آب استان سمنان منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای سمنان افتتاح می‌شود

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان از افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در روستاهای این استان به مناسبت هفته بسیج سازندگی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، مهدی کاشفی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: این تعداد نیروگاه خورشیدی در هشت شهرستان استان سمنان آماده بهره‌برداری شده است.

وی با اشاره به اینکه 496 متقاضی احداث نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در روستاهای استان سمنان اعلام آمادگی کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تاکنون برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس در روستاهای استان سمنان 287 میلیارد و 550 میلیون ریال تسهیلات به متقاضیان اعطا شده که این تسهیلات از سوی بانک‌های عامل سپه و ملت در استان سمنان پرداخت شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان با اشاره به برنامه این سازمان برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس در روستاهای این استان، تصریح کرد: با توجه به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم سازمان بسیج سازندگی استان سمنان در نظر دارد تا پایان امسال تعداد 350 نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس را با مشارکت مردم در سراسر این استان اجرایی کند.

کاشفی با اشاره به اعتبار پیش‌بینی‌ شده برای راه‌اندازی این تعداد نیروگاه خورشیدی در سال 1403، عنوان کرد: برای اجرای این تعداد نیروگاه خورشیدی بیش از 530 میلیارد ریال تسهیلات از محل تبصره 18 قانون بودجه امسال پیش‌بینی‌ شده است.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سازمان بسیج سازندگی استان سمنان با کمیته امداد امام خمینی (ره) این استان برای اجرای تعداد 300 نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس ویژه مددجویان این نهاد حمایتی در سال 1403 خبر داد و خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به ماده 16 قانون جهش تولید، آمادگی لازم برای احداث نیروگاه‌های تجدید پذیر برای صنایع پرمصرف برق توسط سازمان بسیج سازندگی استان سمنان وجود دارد.

کاشفی گفت: بر اساس ماده شانزده قانون جهش تولید صنایعی که "دیماند" (حداکثر توان مصرفی در واحد زمان) آن صنایع بیش از یک مگاوات است، می‌بایست در مدت پنج سال به میزان پنج درصد از مصرف برق خود را از طریق احداث نیروگاه‌های تجدید پذیر تأمین کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان، عنوان کرد: در سال گذشته یکی از واحدهای بزرگ تولیدی در استان سمنان با انعقاد تفاهم‌نامه با بسیج سازندگی نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس خود را احداث کرد و امسال نیز قرارداد لازم برای احداث 6 نیروگاه انشعابی با 6 واحد بزرگ صنعتی استان سمنان منعقد شده است.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای سمنان افتتاح می‌شود
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کدورت آب شرب جوانرود در پی طغیان چشمه کاوات
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت